Смештај

Хотел „Катићи“ располаже капацитетом од 29 лежаја у удобним двокреветним и трокреветним собама и апартманима. У склопу хотела налазе се и два “pet friendly” спољна апартмана у којима је дозвољен боравак кућних љубимаца наших гостију.

У жељи да се сачува угођај боравка на планини, а гостима пружи комфор и удобност, све собе и апартмани опремљени су квалитетним дрвеним намештајем, а купатила хидромасажним туш кабинама и пешкирима. Свака смештајна јединица поседује телевизор и телефон.

Previous
Next

Активности

За све љубитеље активног одмора на располагању су бројне активности који ће ваш одмор учинити занимљивим и разноврсним.
Ако сте љубитељ спорта можете се бавити неком од разноврсних спортско- рекреативних активности (фудбал , кошарка, одбојка) или уживати у пејзажима и чистом ваздуху тако што ћете шетати или ићи на хајкинг. 

Локација

Хотел Катићи се налазе у селу Катићи, општина Брезова, на 25км од Ивањице. Село је окружено падинама Голије, Јавора и Мучња и смештено у долини реке Моравице.

Због своје климе и идеалне надморске висине је 2000. године проглашено за ваздушну бању. Умерено континентална клима, са благим зимама и свежим летима чини ово место једном од најбољих дестинација сеоског туризма у Србији…

Previous
Next