Хотел „Катићи“

У склопу хотела „Катићи“ налази и отворена ресторан башта где сви посетиоци могу уживати у топлим и хладним напицима и укусној домаћој храни. У доњем делу хотела налази се Пошта и јавна говорница, а хотел је покривен wifi мрежом.

Током боравка, гостима хотела на располагању су бројни спортско-рекреативни и авантуристички садржаји, а хотел нуди и организоване спортске активности и туре кроз богату историјска и културну баштину. 

Осим појединачног, групног и породичног одмора, у хотелу „Катићи“ реализују се и спортски кампови и припреме спортиста, рекреативне наставе за децу и омладину, тим билдинг активности за компаније, различите врсте семинаре и стручних скупова, као и прославе рођендана, Нове године и осталих битних датума у животу својих гостију.

Оно што се звездицама не категоризује је посебна атмосфера у савременом простору која иницира жељу да боравак у хотелу траје што дуже. Захваљујући окрепљујућим природним и климатским одликама очуваног природног окружења ивањичког округа, уз комфор и могућности које хотел пружа, гостима је загарантован врхунски одмор са окрепљујућим садржајима.

Previous
Next

Смештај

Хотел „Катићи“ располаже капацитетом од 70 лежаја у удобним двокреветним и трокреветним собама и апартманима. У склопу хотела налазе се и два “pet friendly” спољна апартмана у којима је дозвољен боравак кућних љубимаца наших гостију. 

Локација

Хотел Катићи се налазе у селу Катићи, општина Брезова, на 25км од Ивањице. Село је окружено падинама Голије, Јавора и Мучња и смештено у долини реке Моравице.

Због своје климе и идеалне надморске висине је 2000. године проглашено за ваздушну бању. Умерено континентална клима, са благим зимама и свежим летима чини ово место једном од најбољих дестинација сеоског туризма у Србији…

Previous
Next