Додатни садржај

У понуди хотела налази се разноврстан садржај: ресторан са салом од 60 места, бар, отворени базен са лежаљкама, велика „Камин“ сала од 180 места, мини спа центар са сауном и „jakuzzi“ кадом, соба за масажу, сала за стони тенис, билијар, дискотека, играоница за децу и фитнес центар.
Осим садржаја у самом хотелу, гостима су на располагању и терен за фудбал , кошарку, одбојку, као и различите спортско-рекреативне активности: јахање, АТВ, планинарење, пешачке туре, хајкинг, стаза здравља и бициклистичке стазе, као и различите врсте традиционалних игара.

Previous
Next

Ресторан и бар

У пријатном амбијенту ресторана, посетиоци могу уживати у разноврсној домаћој храни и свежим традиционалним јелима припремљених од пажљиво бираних домаћих производа. Хотел нуди пансионску и ванпасионску исхрану на бази пуног, полупансиона или ноћења са доручком. А ла кард мени обухвата богату понуду домаће кухиње, као и специјалитете нашег шефа кухиње који се увек потруди да задовољи жеље и укус наших гостију.

У оквиру унутрашњег ресторана налази се и бар са великом понудом домаћих и страних пића, аперитива, сокова, кафе.

Од пролећа до касне јесени, када временски услови дозвољавају, отворена је и ресторан башта где сви посетиоци могу уживати у топлим и хладним напицима и укусној домаћој храни.

Камин сала и вински подрум

Топлина и пуцкетање дрвета у опуштеној атмосфери Камин сале, пружа нашим гостима амбијент и ужитак у рустичној комбинацији дрвета, коже и камена. У понуди сале су топли и хладни напици, аперитиви, кафе, као и избор пажљиво одабраних домаћих и увозних вина.
У издвојеном, тихом делу хотела налази се и вински подрум за све који желе да у интимној атмосфери уживају у разноврсним винима које смо пажљиво бирали и пажљиво чувамо. У жељи да се гостима пружи потпуни угођај, посета подруму подразумева унапред извршену резервацију.

Previous
Next
Previous
Next

Играоница за децу и забава

За наше најмађе посетиоце у оквиру хотела налази се играоница за децу, играчкама, столом за билијар и стони тенис. Дискотека и програм за децу гаранција су да ће деца бити задовољна и насмејана. У понуди хотела су и различите радионице, као и прославе рођендана, организација маскембала и различитих тематских игара.

Спа зона и фитнес

За релаксацију, одржавање виталности и опуштање тела, гостима хотела доступни су финтес центар и спа зона у оквиру које се налази сауна, хидромасажна ђакузи када, као и соба за масажу.
У складу са потребама и жељама наших гостију, у понуди су класична масажа за опуштање и спортска масажа као припрема за бављење спортским активностима.
Фитнес центар ће разбудити ваш организам, а ексклузивне масаже регенерисати цео организам.

Previous
Next